Τηλ. & Fax: 2510 516301

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ιδανική επιλογή
για την αυτοκίνηση

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά της MB ENERGY
που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απόδοση

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Ειδικά προνόμια
για τους αγρότες

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά
σε συμφέρουσες τιμές με ειδικά προνόμια

ΔΕΙΤΕ ΤΑ  ›

Η ιδανική επιλογή
για την ναυτιλία

Ιδανικά για κάθε τύπο σκάφους η πλοίου
σε συμφέρουσες τιμές

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Καύσιμα
H REVOIL, μια 100% Ελληνική εταιρία που σέβεται τον Έλληνα οδηγό, εξασφαλίζει την ποιότητα και την ποσότητα των καυσίμων που διαθέτει και  προσφέρει ακόμα περισσότερα αφού όλα τα καύσιμα που διαθέτει, η νέα γενιά xtra4, διαθέτουν ειδικά πρόσθετα για: Μάξιμουμ απόδοση, Έξτρα οικονομία, Σταθερή ποιότητα, Μόνο  στη REVOIL κερδίζετε περισσότερα με... λιγότερα!

Λιπαντικά
Βενζινοκινητήρων & Ελαφρών Πετρελαιοκινητήρων, Μοτοσυκλετών & Scooter, Πετρελαιοκινητήρων, Αγροτικών Μηχανημάτων, Διαφορικών – Βαλβολίνες, Αυτόματων Κιβωτίων & Συστημάτων Μετάδοσης Κίνησης

Αξεσουάρ
Στα πρατήρια REVOIL, εκτός από τα ποιοτικότερα καύσιμα και λιπαντικά, μπορείτε να βρείτε μια σειρά από υπηρεσίες και προϊόντα, για εσάς και το αυτοκίνητό σας.

Υπηρεσίες
Πλύσιμο Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας, Αλλαγή Λιπαντικών, Κάρτα Όφελος xtra4U, Κάρτα Στόλου "επιλέγω", Λοιπές Υπηρεσίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η MB ENERGY είναι μία 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών που τη χαρακτηρίζει η φιλική και ανθρώπινη συνεργασία με όλους τους συνεργάτες του δικτύου της. Η MB ENERGY σε συνεργασία με την REVOIL εμπορεύεται καύσιμα και λιπαντικά μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων πρατηρίων της, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων και κανόνες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρατήριο Κρηνίδων
16ο χλμ. Καβάλας-Δράμας
Τηλ. & Fax: 2510 516301
Πρατήριο Κεφαλάρι
18ο χλμ. Δράμας-Καβάλας (LPG)
Τηλ. & Fax: 25210 86060
E-mail: info@mbenergy.gr