Τηλ. & Fax: 2510 516301

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ιδανική επιλογή
για την αυτοκίνηση

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά της MB ENERGY
που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απόδοση

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Ειδικά προνόμια
για τους αγρότες

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά
σε συμφέρουσες τιμές με ειδικά προνόμια

ΔΕΙΤΕ ΤΑ  ›

Η ιδανική επιλογή
για την ναυτιλία

Ιδανικά για κάθε τύπο σκάφους η πλοίου
σε συμφέρουσες τιμές

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Ποιοτικά Πλεονεκτήματα

Η ανάγκη για συνεχή βελτίωση, ο σεβασμός προς τον επαγγελματία, η εμπειρία και η τεχνογνωσία των χρόνων παρουσίας μας στην αγορά καυσίμων, είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία εμπλουτισμένων με ειδικά πρόσθετα προϊόντων,  σε όλα τα είδη καυσίμου. Εξειδικευμένοι και άρτια καταρτισμένοι μίκτες εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα πάντα στην καλύτερη τιμή.

Εγγύηση Παράδοσης

Επαγγελματισμός, σοβαρότητα και αξιοπιστία χαρακτηρίζουν το δίκτυο διανομής της MB ENERGY. Στόλος  Ι.Χ. βυτιοφόρων, εγκεκριμένοι συνεργαζόμενοι βυτιοφορείς Δ.Χ., σφραγισμένα διαμερίσματα βυτίων και  παρακολούθησή τους μέσω σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων και συστημάτων εντοπισμού (GPS), εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα και την εγγυημένη ποσότητα παράδοσης της κάθε παραγγελίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η MB ENERGY είναι μία 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών που τη χαρακτηρίζει η φιλική και ανθρώπινη συνεργασία με όλους τους συνεργάτες του δικτύου της. Η MB ENERGY σε συνεργασία με την REVOIL εμπορεύεται καύσιμα και λιπαντικά μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων πρατηρίων της, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων και κανόνες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρατήριο Κρηνίδων
16ο χλμ. Καβάλας-Δράμας
Τηλ. & Fax: 2510 516301
Πρατήριο Κεφαλάρι
18ο χλμ. Δράμας-Καβάλας (LPG)
Τηλ. & Fax: 25210 86060
E-mail: info@mbenergy.gr