Μενού
Καλάθι αγορών

Βενζινοκινητήρων Και Ελαφρών Πετρελαιοκινητήρων

Brand: Revoil Κωδικός: LR2010
Συνθετικής τεχνολογίας, υψηλής απόδοσης λιπαντικό, ειδικά μελετημένο για τις ανάγκες λίπανσης όλων των επιβατικών αυτοκινήτων με καταλυτικούς ή συμβατικούς πολυβάλβιδους βενζινοκινητήρες, ελαφρούς πετρελαιοκινητήρες και κινητήρες υγραερίου (LPG), υπερτροφοδοτούμενους και ατμοσφαιρικούς. Παρέχει απόλ..
7,70€
Brand: Revoil Κωδικός: LR1030
Πολύτυπο λιπαντικό κατάλληλο για τη λίπανση βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων. Κατάλληλο και για καταλυτικούς κινητήρες ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους. Προδιαγραφές:API SD/CD Συσκευασία: 1 lt..
4,90€
Brand: Revoil Κωδικός: LR1040
Ορυκτέλαιο απλής ρευστότητας για την αποτελεσματική προστασία από τη φθορά και την οξείδωση. Προδιαγραφές:API SF/CDΣυσκευασία: 1 lt..
4,70€
Brand: Revoil Κωδικός: LR1050
Ορυκτέλαιο απλής ρευστότητας για την αποτελεσματική προστασία από τη φθορά και την οξείδωση. Προδιαγραφές:API SF/CDΣυσκευασία: 1 lt..
4,70€
Brand: Revoil Κωδικός: LR2060
Πολύτυπο λιπαντικό κατάλληλο για τη λίπανση βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων. Κατάλληλο και για καταλυτικούς κινητήρες ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους. Εξασφαλίζει εξαιρετική λίπανση και μέγιστη προστασία έναντι της οξείδωσης, της φθοράς και του σχηματισμού καταλοίπων. Προδιαγραφ..
5,30€
Brand: Revoil Κωδικός: LR2030
Πλήρως συνθετικό λιπαντικό, ειδικά σχεδιασμένο για σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με καταλυτικούς μετατροπείς ή φίλτρα Σωματιδίων Ρύπων (Diesel Particulate Filter-DPF). Κατάλληλο για κινητήρες υγραερίου (LPG). Συστήνεται για τους τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες MercedesBenz, VW και BM..
10,20€
Brand: Revoil Κωδικός: LR1010
100% συνθετικό λιπαντικό, τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες επιβατικών οχημάτων καθώς και για πετρελαιοκινητήρες φορτηγών ελαφρού τύπου με ή χωρίς υπερτροφοδότηση. Η προηγμένη τεχνολογία του εγγυάται κορυφαία προστασία του κινητήρα ακόμα ..
9,70€
Brand: Revoil Κωδικός: LR2050
Εξαιρετικής ποιότητας πολύτυπο λιπαντικό κινητήρων επιβατικών αυτοκινήτων κατάλληλο για βενζινοκινητήρες, ελαφρούς πετρελαιοκινητήρες και κινητήρες υγραερίου (LPG). Παρέχει εξαιρετική προστασία στον κινητήρα από την οξείδωση και τη φθορά. Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών κιν..
5,70€
Brand: Revoil Κωδικός: LR2040
Εξαιρετικής ποιότητας πολύτυπο λιπαντικό κινητήρων επιβατικών αυτοκινήτων κατάλληλο για βενζινοκινητήρες, ελαφρούς πετρελαιοκινητήρες και κινητήρες υγραερίου (LPG). Παρέχει εξαιρετική προστασία στον κινητήρα από την οξείδωση και τη φθορά.Προδιαγραφές:ACEA A3, B3API SJ/CFMB 229.1V..
5,70€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)