Μενού
Καλάθι αγορών

Πετρέλαιο θέρμανσης Oikoplus

  

Πιστή στο ραντεβού της, η MB Energy "Αφοί Μυλωνίδη" είναι δίπλα στον καταναλωτή και φέτος, προσφέροντας ζεστασιά, πάντα με την καλύτερη ποιότητα πετρελαίου θέρμανσης, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με το πρατήριο της MB Energy, και δώστε την παραγγελία σας εύκολα & γρήγορα και επωφεληθείτε από:

1. Τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

3. Τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτικές κάρτες

4. Την άμεση εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Το Πετρέλαιο Oikoplus της REVOIL είναι η πιο σύγχρονη, αξιόπιστη και οικονομική πρόταση θέρμανσης, γιατί εξασφαλίζει:

1. Αύξηση της απόδοσης λόγω βελτιωμένης καύσης: Με μικρότερη ποσότητα πετρελαίου επιτυγχάνεται το ίδιο θερμικό αποτέλεσμα με αυτό του συμβατικού.

2. Εξοικονόμηση ενέργειας λόγω καθαρότητας του καυστήρα: Μείωση των επικαθήσεων αιθάλης στα τοιχώματα του καυστήρα. Οι υπάρχουσες επικαθίσεις απομακρύνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

3. Εξοικονόμηση κόστους καθαρισμού και συντήρησης καυστήρα: Τέρμα στις σκληρές επικαθήσεις ή στο κολλώδες στρώμα αιθάλης. Τα τοιχώματα του καυστήρα επικαλύπτονται με ένα λεπτό, στεγνό υπόλειμμα που απομακρύνεται εύκολα.

4. Λιγότερα καυσαέρια, σημαντική μείωση των εκπομπών ρύπων: Μέσω της βελτιωμένης αντίδρασης καύσεως ελαχιστοποιούνται οι εκπομπές καυσαερίων.

5. Μείωση του αφρισμού για καλύτερο έλεγχο κατά το γέμισμα της δεξαμενής.

Κάντε και εσείς την Έξυπνη Επιλογή!