Τηλ. & Fax: 2510 516301

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ιδανική επιλογή
για την αυτοκίνηση

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά της MB ENERGY
που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απόδοση

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Ειδικά προνόμια
για τους αγρότες

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά
σε συμφέρουσες τιμές με ειδικά προνόμια

ΔΕΙΤΕ ΤΑ  ›

Η ιδανική επιλογή
για την ναυτιλία

Ιδανικά για κάθε τύπο σκάφους η πλοίου
σε συμφέρουσες τιμές

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Για εσάς που διαθέτετε σκάφος αναψυχής, τα καύσιμα και τα λιπαντικά της MB ENERGY αποτελούν την πιο αξιόπιστη επιλογή.
Η MB ENERGY  φροντίζει για τον ανεφοδιασμό τού σκάφους σας, με εγγυημένης  ποιότητας και  ποσότητας καύσιμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς!

Επειδή για τη MB ENERGY σημασία έχει το ταξίδι, ένας στόλος βυτιοφόρων οχημάτων, ένα μεγάλο δίκτυο πρατηρίων, συνεπείς και κατάλληλα καταρτισμένοι επαγγελματίες οδηγοί και η ποσότητα των καυσίμων που χρειάζεστε, είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για να διασφαλίσουν τη συνέχεια του ταξιδιού σας απρόσκοπτα. Σε όποια μαρίνα της Αττικής  και όλης της Ελλάδας και αν βρεθείτε, εξυπηρετηθείτε άμεσα. Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2510 516301, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει την "Έξυπνη Επιλογή" και στον ανεφοδιασμό του σκάφους σας. Εμπιστευθείτε λοιπόν την ευκολία του ταξιδιού σας στη MB ENERGY και θυμηθείτε ότι, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Ποσοτικών και Ποιοτικών Ελέγχων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σας εγγυόμαστε εφοδιασμό με αδιαπραγμάτευτης ποιότητας καύσιμα χωρίς απώλειες στην ποσότητα. Γιατί και η απόλαυση εν πλω είναι υπόθεση της MB ENERGY.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η MB ENERGY είναι μία 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών που τη χαρακτηρίζει η φιλική και ανθρώπινη συνεργασία με όλους τους συνεργάτες του δικτύου της. Η MB ENERGY σε συνεργασία με την REVOIL εμπορεύεται καύσιμα και λιπαντικά μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων πρατηρίων της, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων και κανόνες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρατήριο Κρηνίδων
16ο χλμ. Καβάλας-Δράμας
Τηλ. & Fax: 2510 516301
Πρατήριο Κεφαλάρι
18ο χλμ. Δράμας-Καβάλας (LPG)
Τηλ. & Fax: 25210 86060
E-mail: info@mbenergy.gr