Μενού
Καλάθι αγορών

Revoil Fuel Card

   

Η έξυπνη επιλογή για κάθε εταιρία!

Με την χρήση της Revoil Fuel Card στα πρατήρια Αφοί Μυλωνίδη, εξοικονομείτε, χρόνο και χρήματα για την εταιρεία σας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο και ασφαλές σύστημα διαχείρισης καυσίμων των επαγγελματικών σας οχημάτων.

Η Revoil Fuel Card αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες αυτοκινητιστές ή εταιρίες που διαθέτουν οποιονδήποτε αριθμό και τύπο οχημάτων.

Πως λειτουργεί;

Κάθε εταιρεία διαθέτει έναν λογαριασμό στο Revoil Web Portal, μέσω του οποίου παρακολουθεί και ενημερώνεται για όλες τις συναλλαγές των οχημάτων που είναι συνδεδεμένα με την Revoil Fuel Card.

Κάθε επαγγελματικό όχημα είναι συνδεδεμένο με μία Revoil Fuel Card σε πλαστική μορφή ή σε εφαρμογή κινητού.

Στο πρατήριο ο οδηγός περνάει την Revoil Fuel Card από το τερματικό Revoil που βρίσκεται στο πρατήριο πληκτρολογώντας το προσωπικό του pin ή χρησιμοποιεί τον 6ψήφιο κωδικό που μπορεί να εκδώσει ηλεκτρονικά από την εφαρμογή κινητού. Λαμβάνει άμεσα SMS & Email από την Revoil με το αποδεικτικό της συναλλαγής της κάρτας και στη συνέχεια το παραστατικό πώλησης (απόδειξη ή τιμολόγιο) από το πρατήριο.

Το λογιστήριο της Revoil αποστέλλει στις αρχές κάθε μήνα ηλεκτρονική ενημέρωση (με email ή sms) για το ποσό του εκκαθαριστικού λογαριασμού που έχει εκδοθεί και αφορά τις συναλλαγές του προηγούμενου μήνα. Την αναλυτική κατάσταση των συναλλαγών μπορεί κάθε εταιρεία να την παρακολουθεί και να την επεξεργάζεται μέσω του λογαριασμού της στο Web Portal. Η εξόφληση του εκκαθαριστικού λογαριασμού γίνεται εντός προθεσμίας 25 ημερών από την λήξη του ημερολογιακού μήνα αγορών.

Για να αποκτήσετε τη Revoil Fuel Card καλέστε μας στο τηλέφωνο 251 051 6301.