Τηλ. & Fax: 2510 516301

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ιδανική επιλογή
για την αυτοκίνηση

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά της MB ENERGY
που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απόδοση

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Ειδικά προνόμια
για τους αγρότες

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά
σε συμφέρουσες τιμές με ειδικά προνόμια

ΔΕΙΤΕ ΤΑ  ›

Η ιδανική επιλογή
για την ναυτιλία

Ιδανικά για κάθε τύπο σκάφους η πλοίου
σε συμφέρουσες τιμές

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Η MB ENERGY στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, έχει εισέλθει δυναμικά  στον χώρο του εφοδιασμού πλοίων κάθε τύπου με καύσιμα και λιπαντικά. Η Εταιρεία διανέμει πετρέλαιο κίνησης και πετρέλαιο ναυτιλίας σε όλα τα λιμάνια και μαρίνες της χώρας με πιστοποιημένα μέσα που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα και ποσότητα των καυσίμων στο ευαίσθητο φορολογικά αυτό προϊόν. Οι παραδόσεις ναυτιλιακών καυσίμων (transit) πραγματοποιούνται και από την εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων της Εταιρείας στο νησί της Χίου.  Ο ιδιόκτητος στόλος βυτιοφόρων οχημάτων μας, στελεχώνεται με συνεπείς και κατάλληλα καταρτισμένους επαγγελματίες οδηγούς και ελέγχεται αυστηρά όλο το 24ωρο, μέσω σύγχρονου συστήματος GPS. Την ίδια στιγμή διαρκείς αιφνιδιαστικοί έλεγχοι κατά την παράδοση, εγγυώνται την άριστη ποιότητα και ποσότητα των καυσίμων.

Παράλληλα, η κορυφαία σειρά λιπαντικών Revolution υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις των τελευταίων προδιαγραφών, παρέχοντας αποτελεσματική λίπανση και προστασία, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη πραγματοποίηση κάθε θαλάσσιας μετακίνησης. Εξυπηρετώντας άμεσα όλα τα λιμάνια και τις μαρίνες της Ελλάδας, 365 ημέρες το χρόνο, οι πελάτες μας είναι σίγουροι ότι κάνουν την «Έξυπνη Επιλογή» και στον ανεφοδιασμό των πλωτών τους μέσων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η MB ENERGY είναι μία 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών που τη χαρακτηρίζει η φιλική και ανθρώπινη συνεργασία με όλους τους συνεργάτες του δικτύου της. Η MB ENERGY σε συνεργασία με την REVOIL εμπορεύεται καύσιμα και λιπαντικά μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων πρατηρίων της, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων και κανόνες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρατήριο Κρηνίδων
16ο χλμ. Καβάλας-Δράμας
Τηλ. & Fax: 2510 516301
Πρατήριο Κεφαλάρι
18ο χλμ. Δράμας-Καβάλας (LPG)
Τηλ. & Fax: 25210 86060
E-mail: info@mbenergy.gr