Τηλ. & Fax: 2510 516301

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ιδανική επιλογή
για την αυτοκίνηση

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά της MB ENERGY
που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απόδοση

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Ειδικά προνόμια
για τους αγρότες

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά
σε συμφέρουσες τιμές με ειδικά προνόμια

ΔΕΙΤΕ ΤΑ  ›

Η ιδανική επιλογή
για την ναυτιλία

Ιδανικά για κάθε τύπο σκάφους η πλοίου
σε συμφέρουσες τιμές

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Η REVOIL πιστή στη δέσμευση της για άριστη και πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, δημιούργησε την κάρτα στόλου REVOIL «επιλέγω». Μια κάρτα ειδικά σχεδιασμένη για την κάλυψη των αναγκών επιχειρήσεων που διαθέτουν εταιρικό στόλο οχημάτων, παρέχοντας τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου, και τον απόλυτο έλεγχο των εξόδων των καυσίμων τους.

  • Η κάρτα «επιλέγω» προσφέρει στους πελάτες μας:
  • Μείωση του κόστους καυσίμων και ρευστότητα χάρη στην πίστωση των 45 ημερών που παρέχει
  • Εύκολη παρακολούθηση των σημείων ανεφοδιασμού σε σχέση με τη διαδρομή του αυτοκινήτου, ολοκληρωμένη πληροφόρηση για όλα τα στοιχεία των συναλλαγών και δυνατότητα καθορισμού μηνιαίου κόστους καυσίμων ανά όχημα
  • Μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης και διαχείρισης των εξόδων
  • Ένα ευρύ δίκτυο εξυπηρέτησης συμβεβλημένων πρατηρίων, εφοδιασμένων με σύγχρονα τερματικά μηχανήματα, σε όλη την επικράτεια

Η κάρτα στόλου REVOIL «επιλέγω» γίνεται έτσι ένας πολύτιμος συνεργάτης για κάθε επιχειρηματία αποτελώντας την «Έξυπνη Επιλογή» για την εταιρεία του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η MB ENERGY είναι μία 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών που τη χαρακτηρίζει η φιλική και ανθρώπινη συνεργασία με όλους τους συνεργάτες του δικτύου της. Η MB ENERGY σε συνεργασία με την REVOIL εμπορεύεται καύσιμα και λιπαντικά μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων πρατηρίων της, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων και κανόνες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρατήριο Κρηνίδων
16ο χλμ. Καβάλας-Δράμας
Τηλ. & Fax: 2510 516301
Πρατήριο Κεφαλάρι
18ο χλμ. Δράμας-Καβάλας (LPG)
Τηλ. & Fax: 25210 86060
E-mail: info@mbenergy.gr