Τηλ. & Fax: 2510 516301

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ιδανική επιλογή
για την αυτοκίνηση

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά της MB ENERGY
που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απόδοση

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Ειδικά προνόμια
για τους αγρότες

Επιλέξτε καύσιμα και λιπαντικά
σε συμφέρουσες τιμές με ειδικά προνόμια

ΔΕΙΤΕ ΤΑ  ›

Η ιδανική επιλογή
για την ναυτιλία

Ιδανικά για κάθε τύπο σκάφους η πλοίου
σε συμφέρουσες τιμές

ΔΕΙΤΕ ΤΑ   ›

Στο πλαίσιο της συνεχούς μας ανάπτυξης, δημιουργήσαμε τη σειρά λιπαντικών Revolution. Η συνεχής ανάπτυξη της τεχνολογίας των κινητήρων των επιβατικών αυτοκινήτων, σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες απαιτήσεις εξοικονόμησης καυσίμου και υψηλότερων επιδόσεων του κινητήρα, έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον για τα λιπαντικά και έχουν οδηγήσει στην εξειδίκευση των προϊόντων. Η οικογένεια προϊόντων Revolution υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις των σύγχρονων προδιαγραφών, παρέχοντας αποτελεσματική λίπανση και προστασία των μηχανημάτων και μηχανισμών στα οποία χρησιμοποιούνται. Η νέα εξελιγμένη σειρά λιπαντικών και ειδικών προϊόντων Revolution της MB ENERGY, σχεδιάστηκε με γνώμονα τη σταθερά υψηλή ποιότητα, όπως καθορίζεται από τους διεθνείς οργανισμούς και τους κατασκευαστές μηχανημάτων, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος. Τα λιπαντικά Revolution παρασκευάζονται, συσκευάζονται και διανέμονται με διαδικασίες πιστοποιημένες σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001.

Για όλα τα μηχανήματα λοιπόν της επιχείρησής σας επιλέξτε τα Λιπαντικά της REVOIL-MB ENERGY με μια μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε ανάγκη:

  • Βιομηχανικά
  • Πετρελαιοκινητηρων
  • Αυτόματων Κιβωτίων
  • Γράσα - Βαλβολίνες
  • και πολλά ακόμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η MB ENERGY είναι μία 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών που τη χαρακτηρίζει η φιλική και ανθρώπινη συνεργασία με όλους τους συνεργάτες του δικτύου της. Η MB ENERGY σε συνεργασία με την REVOIL εμπορεύεται καύσιμα και λιπαντικά μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων πρατηρίων της, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται σε δήλωση αποποίησης ευθύνης, ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων και κανόνες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρατήριο Κρηνίδων
16ο χλμ. Καβάλας-Δράμας
Τηλ. & Fax: 2510 516301
Πρατήριο Κεφαλάρι
18ο χλμ. Δράμας-Καβάλας (LPG)
Τηλ. & Fax: 25210 86060
E-mail: info@mbenergy.gr